keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Puutarhapäivitystä

Kovasti on puutarhassa taas tapahtunut, enkä minä ole ennättänyt sinne tutkimaan. Tuntuu siltä, kuin olisi koko ajan ollut töissä ja juhannuksena vietettiinkin ihanat kaksi päivää mökillä loistoseurassa. Oli kyllä niin rentouttava juhannus, että sen turvin yrittää nyt jaksaa vielä kolme työpäivää. Sitten alkaakin kolmen viikon ihanuus, eli loma! Viimeinkin pääsin kuvaamaan hieman tuota etupihaa, kun sain pikkumiehen unten maille.
Unikot ovat ihanasti puhjenneet kukkaan, pari jo ennättänyt tiputtamaankin terälehtensä.
Näitä pieniä pirulaisia tuntuu riittävän puutarhassamme riesaksi asti. Koskahan sitä ehtisi niiden pariin keskittymään... jospa lomalla sitten.
Laventeli alkaa jo tekemään kukkkaa. Persilja on päässyt aikas isoksi kieltämättä...
Villiviini. <3
Olikohan tämä nyt sitten juhannusruusu? Kauniisti sekin on puhjennut kukkaan ja päässyt leviämään hieman liikaa. Täytynee syksyllä jakaa sitä hieman, kun äitinikin ottaisi sitä mielellään.
Viherhuoneessakin on tapahtunut sentään jotain, kun yksi orkideoistani on puhjennut loistoonsa muutamia nuppuja lukuun ottamatta.

2 kommenttia:

 1. Ihania kukkia teidän puutarhassa! :)
  Meidän orkideasta toinen kukinto kuoli, ilmeisesti pääsi kuivumaan liikaa (en todellakaan ole mikään viherpeukalo). ;) Nyt olen epätoivoisesti yrittänyt ssada edes ainutta kukintoa pysymään hengissä. ;)
  Jäljellä olevia työpäiviä lasketaan täälläkin, pian alkaa minullakin loma! :)
  Mukavaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emppu. :)
   Itsellä kanssa tuo orkideoiden hoito tuntuu haastavalta, mutta tällä kertaa taisin onnistua. On varmaan ensimmäinen orkideani, johon olen saanut aikaan uuden kukinnan. :)
   Mehän ollaan sitten samaan aikaan lomalla.Toivotaan, et tulee hyvät ilmat. :)
   Kiitos samoin.

   Poista