maanantai 14. toukokuuta 2012

Äitienpäivä

Äitienpäivästä sain nauttia onnekseni vapaalla. Työni kun on niitä, että tehdään seitsemänä päivänä viikossa 24 h aikana, joten sitä ei ikinä tiedä, koska on vapaalla. Nyt sain ihanasti nukkua aamulla pitkään ja herätä rakkaiden herätykseen heidän kantaessaan aamiaista ja lahjoja minulle vuoteeseen.
Mieheni tuntee minut niin hyvin. Herkullisen kuuloinen leivontakirja sekä lahjakortti paikalliseen kirjakauppaan. Ensin ajattelin, että ihanaa, saan ostaa taas jonkun kirjan, mutta tilannehan olikin toinen. Mieheni olikin valinnut minulle lahjakirjan, joka saapuu tällä viikolla kauppaan. He lähettävät minulle viestin ja kortillani saan hakea sen. Nyt odottelenkin suurella mielenkiinnolla, mitä sieltä tulee.
Poikani oli tehnyt hoidossa, tietenkin hoitotädin kanssa, ihanan kukkakortin sekä liinan, johon oli painettu poikani pienet kämmenkuvat. Oli tämä niin ihana lahja.
Harmi vain, että hänen vesirokkonsa paheni iltaa myöden ja näppyjä tuli kunnon määrä kasvoihin ja selkään. Nyt on onneksi kunnon lääkekuuri ja rakkulat alkavat muodostumaan ruviksi. Päästiin illalla miehen kanssa takapihalle kaatamaan puitakin, mutta siitä myöhemmin lisää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti