maanantai 14. toukokuuta 2012

Viherhuone

Sain viimeinkin aikaiseksi kuvata hieman viherhuonettamme. Täällä on hyvä nauttia etenkin iltaisin teestä viltin alla hyvä kirja kädessä tai lämmitellä auringon paistellessa sisään kahvia kakun ja ystävien kera.
Kasveja ei ole vielä paljoakaan, mutta hiljalleen niitä sitten kertyy. Hieman huvittaisi laittaa jokin köynnöskasvi yhteen nurkkaan ja lisää palmuja, mutta saa nähdä mihin mieli suuntaa.

2 kommenttia:

 1. Heippa!

  Onnittelut uudelle blogille! :)
  Voi on varmasti ihana istua ilta-auringossa, viherhuone näyttää viihtyisältä. Kunpa minullakin nuo kukat jaksaisivat edes kesän ajan, oon vähän laiskan puoleinen kastelemaan. ;)

  Niin ja kirjaesittelyt kiinnostaisi kovasti! Jotain uutta kirjaa olisi mukava aloittaa lukemaan, omat kun olen lukenut tuhanteen kertaan, kirjavinkit tulisi siis varmasti käytettyä. :)

  Aurinkoista viikkoa Sinulle! :)

  VastaaPoista
 2. Hei Emppu ja kiitos paljon. :)

  Itse kanssa hieman laiskanpuoleinen ajoittain hoitelemaan noita kukkasia, mutta nyt täytyy ryhdistäytyä kun on kerran hyvä syykin. ;)

  Yritän saada aikaan noita kirjaesittyitä. Parhaillaan luenkin yhtä uutuusteosta, josta voisin tänne kirjoittaa, kun ehdin. Kiva kuulla, että ne kiinnostaisi.

  Samoin sinulle. :)

  VastaaPoista