sunnuntai 6. toukokuuta 2012

new home, old tricks

Aikaa ehtikin vierähtää, ennen kuin pääsin kirjoittelemaan tänne lisää juttuja. Töissä ollut kova kiire eikä masunnon myyminen ja muutto uuteen kotiin yhtään helpottanut kiirettä.
Nyt on kuitenkin päästy omaan ihanaan kotiin, vaikkakin seinät kaipaavat vielä maalipeittoja ja kirjat kuin myös uset muut esineet nukkuvat vielä pahvilaatikoissa odottaen esille pääsyä. Mieheni lupasi tehdä minulle uuden kirjahyllyn, johon saan viimeinkin kaikki kirjani mahtumaan. Tähän asti ne kun ovat lojuneet ympäri kotiamme, milloin mistäkin löydettävissä.
Poikamme on myös sopeutunut hienosti uuteen kotiin ja pitää kovasi omasta huoneestaan. Onnistuttiin jopa siinä, että poika alkoi nukkumaan yöt omassa huoneessaan ja haluaa sinne ihan itse. Ikää hänellä onkin nyt 1,5 vuotta. Hoidosta pidetään kovasti ja siellä onkin jo uusi ihastuksen kohde. Remontoinnin suhteen päätimme, ettei ole mikään kiire. Talo on hyvässä kunnossa ja mietimme rauhassa kaikki ratkaisut mitä haluamme tehdä. Suunnitelmia meillä onkin jo paljon, ja niiden etenemistä sitten päivittelen tänne toivon mukaan hiljalleen.
Puutarhamme herää parhaillaan eloon näin kevään myötä ja on jo ihastuttanut anopista alkaen. Kovalla mielenkiinnolla kyykin kasvimaalla ja ihmettelen mikähän tuoltakin mahtaa nousta.
Ihanaa kevättä kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti