maanantai 17. syyskuuta 2012

Pojan huoneesta

Pari yksityiskohtaa poikamme huoneesta. Sekin on vielä pääasiassa kesken, mm. seinien maalaukset, laaminaatin laitto lattiaan muovimaton tilalle, yms. Askartelimme sinne kuitenkin pari uutta juttua, mistä hän piti kovasti.
Teimme nimittäin kuvaseinän. Minua ärsyttää tyhjät seinät ja ne tuntuvat aina huutavan jotain koristetta. Joten poikani innoissaan väritti kuvia, jotka minä sitten ripustin langalla ja pyykkipojilla roikkumaan seinälle. Nyt se näyttää huomattavasti mukavammalta. Pyykkipojat on tarkoitus maalata vielä joko valkoisiksi tai vaalean sinisiksi, kunhan pääsen maalikauppaan.
Hän usein osoittaa kuvia hymyillen ja tavaa omalla "opettelen vielä puhumaan"-tavallaan mm. bussi (joka tulee jo lähes täydellisesti) ja rekka.
Koska kotonamme ei ole mitään pahvia paksumpaa, mistä voisi askarrella tai puuhastella, kuten vaneria, tein muuttolaatikosta hänelle linnan. Maalasin sen ihan vaan vesiväreillä, jolloin ilmeestä tuli luonnossa mukavan näköinen. Poikamme ja serkkunsa leikkivät tällä usein. Toimii sen hyvin linnan lisäksi autotallina ja kauppanakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti